Alt ølet fra Skumbag Oslo brygger vi selv, på vårt eget bryggeri.
Med våre belgiske varianter og kjelesyrnete øl som utgangspunkt, eksperiementerer vi mye innenfor disse ølstilene. Vi har åpen fermentering og fokuserer på gode råvarer for å få frem det beste av hver ingrediens.

Det meste vi har tappes på 30 liters KeyKegs fat, og noen varianter tappes i et veldig begrenset opplag på 0,33 l flasker (disse er å finne i våre karakteristiske brune poser). Enkelte ganger tapper vi på boks, med god hjelp fra Heidrun mobile tapperi.

Vi har ingen faste øl, selv om vi enkelte ganger brygger det samme ølet flere ganger. Ofte gjør vi det da med en liten endring, så man kan aldri forvente å få det samme. Når vi får mye etterspørsel etter enkelte varianter brygger vi likevel gjerne mer av det samme ølet!
– For å få vite hvilke øl vi har inne, kan man ta kontakt. Vårt sortiment endres kontinuerlig!

Vi er dessverre tom for KiwiGose, den gikk vi tom for etter tre dager!

Har du ønsker eller forslag til øl? Vi kan brygge «custom made»  batcher, og vi samarbeider ofte med veldig flinke og entusiastiske folk!

Vårt utvalg nå:

  • Dont fear the reaper, Saison med aprikos og chili (Carolina reaper). 5,5 %. 30 liter keyKeg
  • Gose med Rose, 4,7 %. 30 liter keyKeg
  • Belgisk krydret ale med krydder fra Tøyencola 4,7 %. 0,33 liter bokser

Tappes uke 12:

  • Blodfersk – Saison med blodappelsin, 5,5 %, 30 liter keyKeg

Under produksjon:

  • JallaWeisse, en leskende frisk Berlinerweisse med sitron fra Tøyencola sin nye Jalla Sprite!

Under lagring:

  • Mørk kaffe, 15 % imperial kaffe og honningstout. Samarbeid med Tim Wendelboe, tappes på flasker i et meget begrenset volum
  • Lys kaffe, 4,7 % Belgisk blonde med nybrent kaffe. Samarbeid med Tim Wendelboe, tappes på flasker i et meget begrenset volum