Våre øl

Historien endres.

Skumbag skal frem, endelig skal vi ut til folket!

I motsetning til flere andre så kan vi med stolthet si at alt ølet fra Skumbag Oslo brygger vi selv, på vårt eget bryggeri. Det skal vi fortsette med. Alltid.
Med våre belgiske varianter og kjelesyrnete øl som utgangspunkt, eksperiementerer vi mye innenfor disse ølstilene. Vi har åpen fermentering og fokuserer på gode råvarer for å få frem det beste av hver ingrediens.

Vi har levert mye spennende på fat til utelivsbransen..

Det skal vi fortsette med! MEN, vi skal nå også levere øl på boks. Til butikker, til barer, til vinmonopol.. Så tenker du kanskje: «skal dere slutte med flasker? hvorfor boks?» Svaret er enkelt og kort: bokser er luft- og lystett og tar bedre vare på ølet. Vi kommer til å tappe noe på flaske en gang iblant, vi liker også å se en kork fly av sted og at glasset fylles opp fra en fin flaske. Flasker er pent, men boks er fremtiden. Det er mer miljøvennlig og lettere å transportere. Og ikke minst – bedre for ølet.

Har du ønsker eller forslag til øl? Vi kan brygge «custom made»  batcher, og vi samarbeider ofte med veldig flinke og entusiastiske folk!