Om oss

 

 image

SB Pr & Communication

Kontakt oss for et hyggelig og uforpliktende tilbud.

 skumbagbrewery@gmail.com

Som PR-byrå kan vi få din bedrift og dine produkter til å komme frem i lyset. Våre spesialfelt er mat, drikke og herreklær, men tar gjerne også andre oppdrag. Vi fokuserer på målrettet kommunikasjon og vil sørge for at du når frem til dine potensielle kunder best mulig. Ønsker du kreativitet, entusiasme eller et skikkelig PR stunt så ikke nøl med å ta kontakt!

 

Lær deg å brygge selv! ..eller hva med et kurs for din bedrift eller dine venner med øl og mat i fokus?

Vi tilbyr kurs og events for grupper og bedrifter. Våre kurs kan vi skreddersy etter dine ønsker, og våre spesialfelt er ølbrygging og kurs innen øl og mat.

 

Jostein Sæthre

jossiJostein startet Skumbag DA sammen med Sten Trygve Brand i 2014. Som ølbokforfatter, ølskribent og kursholder er hovedfokuset å lære bort mest mulig av sin lidenskap. Ved å holde ulike kurs og events snakker Jostein gjerne om hvordan man best mulig kan kombinere øl og mat, hvordan man smaker på øl, eller hvordan man brygger sitt eget øl. Etter å ha brygget sitt første øl så tidlig som i i 1997 har læringskurven vært bratt, og kunnskapen er betydelig mye større i dag enn for mer enn ti år siden. I 2013 startet Jostein Søylegården nanobryggeri på Torshov, som er et bygårdbryggeri for hjemmebrygging. Her har borettslaget sitt eget bryggeri i en tidligere vaskekjeller, der man kan dyrke det gode naboskapet ved å sammen brygge godt håndtverksøl.

Jostein har en ekstremt stor interesse for mat og gode smaker, og interessen for godt øl har vokst seg spesielt stor de siste årene. Det jobber stadig med å forbedre egen bryggeteknikk og kreativiteten blomstrer samtidig som det fokuseres på å brygge gode velbalanserte øl. Øl til mat, og som en del av helheten i et godt måltid er et stort område som hele tiden er i tankene. Siden øl også er en sosial drikk for festlige lag er det også viktig å tenke ukomplisert. Alt har sin plass!

Jostein står også bak matbloggen matmeg.no og den tilhørende nettbutikken der det selges kjøkkenutstyr for den matglade. Med 10 års salgserfaring fra Tine og markedsføringsutdannelse fra BI er det likevel moderne markedsføring, mat og øl som er det store interessefeltet – og gjerne en god kombinasjon av akkurat det!

Sten Trygve Brand

Photo 17.10.13 22 14 47

Sten er veldig glad i å prate med folk, og lærer gjerne bort det han kan om øl og ølbrygging. Etter å ha startet SKUMbag DA med Jostein har Sten blitt en driftig ølbrygger som er spesielt glad i å bruke honning og chili i øl. Sten ble glad i godt øl da han studerte i USA og fikk kjennskap til mange små og gode mikrobryggerier.  Hvorfor bildet av Sten er sidelengs forblir et mysterie!

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s