Little Brother bryggeri med ølfyllestasjon og butikk!

Nå kan DU bidra med å starte Oslos nye ølutsalg, der nytappet øl og et bredt utvalg står i fokus. Bidra og les alt om Little brother sine planer HER!

Lite bryggeri med store ambisjoner

Norges kanskje minste kommersielle bryggeri holder til i Oslo, og tross brygging i liten skala er ambisjonene og nytenking stor blant de tre australerne.

Little Brother bryggeri ble startet av de to brødrene Cameron og Andrew Manson i 2013, og har på veldig kort tid rukket å bli godt kjent i ølverdenen for sitt kvalitetsøl og sitt pågangsmot. Bryggeriet ble startet uten lån og investorer, og de to brødrene har gjort alt selv. Bryggeriet høster jevnlig gode omtaler, og har utmerket seg ved å vinne flere premier under ulike ølfestivaler. Ved en klar strategi og hardt arbeid har de klart å komme dit de vil, og nå er planen å gjøre godt øl enda mer tilgjengelig i hovedstaden!

Kickstarterkampanje

Når bryggeriet nå ønsker å starte sitt eget ølutsalg er det langt fra en ordinær butikk, og det skal gjøres uten å ta opp store lån for å komme i gang. Ved å bruke «kickstarter» er det startet en innsamlingskampanje for å komme i gang. Ved å donere penger får man ulike fordeler eller «premier» i forhold til størrelsen på beløpet man vil bidra med. Ved å bidra kan man få alt fra t-skjorter og hoodies til inngravering i navn på møbler og drømmedag på bryggeriet.

Ølutsalg og påfylling av growlere

Ideen er basert på de amerikanske trendene der man selv kan komme med sine egne «growlere» (store gjenbruksflasker på 2 liter) som kan fylles opp. Slik får man muligheten til ferskt øl, tappet rett fra fat. Det vil til enhver tid være 10 ulike øl tilgjengelig for dette, og i tillegg vil det være utsalg av mer enn 100 ulike spennende ølsorter på flaske.

De siste årene har det blitt startet flere rene ølbutikker, og interessen for mangfoldet har eksplodert. Growlere har det til dags dato vært lite fokus på, men både Voss bryggeri og Lindheim Ølkompani er to bryggerier som tilbyr både salg av growlere og påfylling av sine egne øl. Dette gjøres på bryggeriene sine egne bryggeriutsalg.

 

(null)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s