Brewdogbaren har åpnet i Oslo

BrewDog åpner dørene for allmennheten i dag, og jeg var så heldig å være på arrangementet de holdt igår. Jeg fikk en god sniktitt på Grunerløkkas nyeste vannhull sammen med noen av de største ølnerdene, og jeg kan vel med en gang si at jeg likte det jeg så og opplevde. Det meldes nå også om at det er stappfullt av folk på åpningsdagen, selv om det er midt i uken og arbeidsdag imorgen for folk flest.

Bilde 16.06.15, 18.10.54Det har i lang tid vært papir på innsiden av rutene som har skjult det nye stedet og hindret innsyn fra nysgjerrige forbipassasjerende. Mange har likevel fått med seg hva som har foregått i lokalene som huser den nyeste baren til BrewDog. På grunn av de strenge lovene her til lands har baren fått navnet BD57, noe som passer fint siden adressen er Markveien 57.

Selv om det ikke er fokus på store neonskilt eller Brewdog-logoer slik som det er på de andre BrewDog barene rundt om i verden, så er det likevel veldig mye som gjør at du kjenner igjen at dette er en bar helt i stil med det skotske bryggeriet. Folk som har besøkt de andre barene vil absolutt kjenne seg igjen her. Grafittikunstneren «Fisher» har fått utsmykke også denne baren i kjent stil og malt kule tegninger på veggene. Desverre så ble det lite fotograferin og heller et større fokus på å smake seg gjennom det spennende fra de mange tappetårnene. Heldigvis finnes det mange fine bilder av stedet, og jeg vil anbefale å ta en titt på BrewDog sin egne reportasje om det nye stedet: https://www.brewdog.com/lowdown/blog/hei-oslo

Med 20 tappelinjer med øl fra fat satses det hardt ikke kun på BrewDog sitt øl men også andre spennnede ølsorter. Det var både Cider fra Egge gård, sparkling Sake fra Nøgne Ø og øl fra både Lindheim, 7 Fjell, Kinn og Little Brother å få fra fat. Av BrewDog sine øl er det hele «IPA is dead»-serien, fatlagret Compass Box og forsåvidt alt annet du ser på bildet av tavlen. I tillegg til tappetårnene finnes et heftig utvalg av flaskeøl med generelt høy grad av eksklusivitet.

BD57 har også et stort kjøkken og en fristende meny med mye godt som passer til ølet. Selve lokalet er på to etasjer og det er plass til 250 gjester i baren med sitteplasser for 110.

Vil anbefale alle å ta seg en tur for å sjekke ut Norges første BrewDog-bar!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s