Crow bar – pub og bryggeri

På vår jakt etter det gode øl i hovedstaden tar vi for oss ulike vannhull i Oslo, og først ut er en av de aller nyeste bryggepubene «Crow bar» eller «Kråka» som den kalles av de tøffeste (Crow bar ble etablert i 2012).

Photo 04.03.14 17 26 05Midt i  Oslo sentrum med adresse Torggata 32  finner vi altså muligens Oslos største mikrobryggeri (med tanke på størrelse på lokaler og antall egne øl som serveres). Fem av tappekranene leverer øl som er brygget på stedet, og disse skiftes ut hyppig slik at du kan forvente å alltid finne noe nytt og spennende. Totalt er det 20 taps i linjen, med et rikt utvalg av noe fra de beste norske og utendlandske mikrobryggeriene. Gjennom vinduer inn til øl på flasker kan du beskue et rikholdig sortiment av mye fint øl.

I andre etasje får man kjøpt enkel snacks som hjemmelaget potetgull og «kebab». NB, dette Photo 04.03.14 19 34 03er IKKE den type kebab du trykker i deg på vei hjem en fuktig kveld. Dette er noe helt annet for bak disken i andre etasje stekes det svineknoker som surrer rundt på en kjempe-rotisserie. Lukten som slår mot oss er fabelaktig og den varme lefsen fylles med svinekjøtt som er blandet med timian og urtedressing. Hvis man er ekstra sulten kan man kjøpe seg en helstekt gris, men denne må bestilles to dager i forveien. Og gjerne deles med gode venner.

Store fine lokaler med robuste trebord og mye mur, godt med sitteplasser, god mat og sentral beliggenhet – men hva med ølet, det er det vi hovedsaklig er her for!

Ølanmeldene er flyttet til medlemssidene.
 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s