Richard Juhlin smaker vårt øl!

I oppdateringen av vår nye blogg fant jeg dette gamle klippet der Richard Juhlin smaker på ølet vårt! Like glad og stolt over dette møtet er jeg den dag idag, så derfor innleder vi videobloggen med et «gammelt klipp fra arkivet»!

Juhlin er verdens fremste ekspert på Champagne og kan skille mellom 5000 ulike champagnetyper. Som æresmedlem av champagne har han smakt 8000 ulike champagner og utgitt flere bøker om champagne, duft og smak. Vil du lese mer om fantastiske Richard Juhlin anbefaler jeg mitt gamle innlegg på matmeg.no, her!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s