Introduksjon av Sten i Skumbag

Hei øl’ere,

Vi har startet en ny ølside for Skumbag på world wide web. Her kommer det til å være mange fine innlegg om brygging, smaking og generell ølglede. Jeg startet Skumbag sammen med Jostein etter et ølkurs hos Per Inge i Grimstad og har brygget siden. Vi likte allerede da å drikket godt øl og når vi fikk bryggingen i fingrene vokste det til en lidenskap.

Nå brygger vi jevnt og trutt og eksperimenterer masse til vi oppskriftene sitter. Det blir som oftest alltid veldig godt. Det var da også veldig gøy når vi fikk såpass gode tilbakemeldinger på vårt Sushi Ale, SKUMdeilig under NM! Så den kommer vi til å lage mere av 🙂

 

Skål!

Sten

???????????

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s